seo Linkbuilding uitbesteden
Wie zijn we
Een Linkuilding & SEO bedrijf met meer dan 15 jaar ervaring

Ons SEO team Levert SEO Optimalisatie  linkbuilding diensten aan bedrijven en SEO kantoren in Vlaanderen en Nederland. Wij werken aan organische en betaalde zoekoptimalisaties voor zowel kleine bedrijven als grote bedrijven. Heel wat SEO kantoren besteden de linkbuilding van hun klanten uit aan osn.

Als u wilt dat uw bedrijf opvalt  heeft u een beetje hulp nodig.

Er zijn honderden bedrijven zoals dat van u, en mogelijk duizenden als u op nationaal niveau concurreert. Dus hoe kunt u ervoor zorgen dat uw bedrijf een kans heeft om op te vallen?

Het antwoord is zoekmachine optimalisatie.

Onze Zoekmachine Optimalisatie (SEO)
bestaat uit een combinatie van verschillende tactieken die allemaal een gemeenschappelijk doel hebben: uw bedrijf hoger laten scoren in zoekmachines, voor relevante zoekopdrachten.

Wanneer iemand zoekt naar een term die relevant is voor uw bedrijf, wilt u dat uw bedrijf hoger scoort in de zoekmachine resultaten pagina’s (SERP’s). Dat betekent dat u meer merkzichtbaarheid en meer verkeer krijgt, wat zich meestal vertaalt in een hogere omzet.

Wat zijn de beste backlinks?

De beste backlinks zijn links van een relevante website. Als u bijvoorbeeld een loodgieter bent moet u links krijgen van andere websites van loodgieters.

Hoe meer SEO waarde die website heeft hoe beter en hoe meer waarde uw link zal krijgen.

Onze websites  hebben stuk voor stuk een DA van 40+, DR van 30+ en een TF en CF van 30.

Een link op de homepage van een relevante website is een zeer sterke link (de sterkste link van de volledige website)

De website waar u link opstaat moet ook goed gevonden worden binnen Google. Ons team optimaliseert elke website die we gebruiken voor linkbuilding.

Google hecht veel waarde aan al de bovenstaande punten. Vandaar krijgen onze backlinks ook veel waarde en kunnen we spreken over kwaliteit backlinks. 

Daarnaast krijgen onze klanten ook nog eens sterke blogs/artikelen van sterke relevante websites. 

 

top zoekwoorden

We bepalen de beste

Zoekwoorden

We onderzoeken welke zoekwoorden het meest opgezocht worden in Google relevant aan uw producten en diensten. En daar bouwen we uw campagne rond.

Krachtige inhoud

Goede content is

King

Geen SEO strategie is compleet zonder onsite content van hoge kwaliteit. Hoe meer u schrijft, en hoe beter de inhoud is, hoe betere resultaten u zult zien

kwaliteit linkbuilding

Backlinks op relevante

Websites

Als je hoger wilt scoren, heb je een hogere domain authority (DA) nodig, en om een hogere DA te krijgen, heb je links van hoge kwaliteit nodig